Nieuws

Corporate Housing Factory bv heeft een aantal werken aangeschaft voor een paar van hun volledig gemeubileerde appartementen. Er is gekozen voor de Xpozer en Aluminium dibond afwerking. Ik heb zelf een kijkje mogen nemen en ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van de inrichting van de appartementen en de kwaliteit van de werken!

De Xpozer doeken hangen 2 centimeter van de muur het lijkt alsof ze zweven. Door het ophangsysteem zijn losse doeken makkelijk te vervangen zonder dat er opnieuw een ophangsysteem hoeft worden aangeschaft (scheelt weer in de prijs).

De uitstraling van de Aluminium dibond werken is echt schitterend! Ook deze hangen op een blind ophangsysteem op twee centimeter van de muur en dankzij de glans van het aluminium komen de kleuren erg mooi naar voren!
 

Corporate Housing Factory bv, mijn complimenten voor de inrichting van de appartementen en bedankt voor jullie gastvrijheid!

http://www.corporatehousingfactory.com/
 

Hieronder een foto impressie van het bezoek, klik op een foto om de galerij te openen.


De grutto (Limosa Limosa) is vandaag verkozen tot de nationale vogel van Nederland.
Meer dan de helft van de wereldpopulatie broedt hier. Door de landbouw is het aantal, met name dit jaar, sterk aan het afnemen…

Op de lijst stonden de blauwe reiger, boerenzwaluw, grutto, huismus, ijsvogel, kievit, koolmees, merel, ooievaar en roodborst

Grutto

Grutto